Skip to Content

Sobre nosaltres

Pasta seca artesana.


Hem creat el nostre orbrador amb la clara intenció d'elaborar pasta seca de qualitat. On és la diferència? Doncs en utilitzar farines de molt bona qualitat, en una elaboració acurada i en lots petits, en un us adeqüat de les espècies (no només hi son per donar color) i finalment, un assecat de 12 hores a baixa temperatura. Només així es mantenen els nutrients i el sabor d'una bona pasta.

Pasta Artesana Seca, Ballarines

On som?


El nostre obrador està situat a Les Preses. Rodejat de paratges idil·lics com la Vall d'en Bas, la Fageda d'en Jordà o la zona volcànica de la Garrotxa fem la nostra pasta amb la pau que ens transmet aquesta terra. Busquem elaborar la nostra pasta sense presses, donant valor al sabor i la textura per gaudir-la al màxim quant la tenim al plat.

Actualment som els únics elaboradors de pasta seca de la Garrotxa.

Segueix-nos!

Ens pots trobar al Facebook, al Instagram i també al nostre canal de Youtube. Allà ens podràs seguir i gaudir de les nostres receptes de pasta.

Clica als enllaços del web!

També ens pots seguir en el nostre blog de cuina:

Els fogons de Can Sibina

La trasteria, botiga de pasta